Здравейте приятели,

все още нямам възможност да пиша дълга блог статия, такава каквато я обичате. Реших все пак да публикувам няколко реда, за да знаете, че сме добре.

Всичко върви по план. Най-голяма част от времето отделям за подобряване на квалификацията си - отново се подготвям за изпит.

Около нас се случват се интересни събития и имаме много нови снимки. Някои от вас коментираха, че не харесват интерфейса на snimka.bg като сайт за разглеждане на снимки. Може да публикувам подбрани снимки във фейсбук, за да можете да харесвате и коментирате на воля?

Чудя се как да подобря комуникацията с читателите ми. До сега получих обратна връзка от много малко хора - малко коментари, пожелания и препоръки. Много ми се иска да ви увлека да участвате по активно и съм убеден, че ще намеря начин за това. Става дума за нещо като "игра с публиката", анкети и дори "задачки-закачки". Може би ще е още по-интересно, ако поне малко обвържа писанието ми в блога с активност от ваша страна.

Моля пишете ми вашите мнения, препоръки и вълнуващи ви въпроси като коментар тук (не изисква регистрация), чрез фейсбук или на мейла (hristo@damyanov.info). Какво ви харесва, какво не, за какво искате да четете повече, предложения за формата на публикуване или просто няколко реда обратна връзка в свободен текст.

Благодаря ви.

Искрено ваши,
Яница и Христо

P.S. Надявам се, че до седмица ще пуликувам нова блог статия.