Отг: Оценка на шансовете - Toni
Вие нещо няма ли да ядете?
Вие нещо няма ли да ядете?
[COLOR=#000000][FONT=Verdana]After paying tax and ACC, the amount of income from a $60,000.00 annual salary is:[/FONT][/COLOR][LIST][*]$48,110.00 per annum[*]$4,009.17 per month[*]$1,850.38 per fortnight[*]$925.19 per week[/LIST]
Обаче, един последен въпрос имам, тъй като Ники спомена за Австралия и общо взето ако питат да кажем с две думи, че "мразим" тази гадна страна ( в кръга на шегата естествено ), но какво ако питат дали сме кандидатствали по други емигрантски програми, различни от НЗ? Преди 3 години изпращахме 2 пъти подред документи за Канада и втория път даже ни ги предвижиха една стъпка напред, после казаха че няма достатъчно доказателства за стаж и reject. Но пък задържаха всички документи които изпратихме. Та на въпроса - ако питат, как ще е най-добре да се подходи ?

). Общо взето записките бяха пред мен, но все едно бяха някакви листи дето виждам за първи път и нищо не ми говореха. Но пък докато се стабилизирам 5-10 мин по-късно, отговарях общите неща, които бях запомнил, без статистически данни и цифри. След това вече влязох в релси и на пича му стана ясно, че доста сме се поровили
Не искаше да говори с жената, само с мене си говори около 1 час и 20 мин. Накрая трябваше да го подсещам, че не ме е питал нищо за финансовото състояние и как смятам да се издържаме там докато си намерим работа. В крайна сметка каза, че чакал някаква информация от third parties и се надява най-много до 4 седмици да е готов с крайния резултат. Може би малко се наврях самичък, когато ме пита какво знам за recruiting methods и аз казах, че реално компаниите на този етап ми отговарят директно, че няма да продължат recruiting процеса докато нямам валидна виза и това е единственото нещо което ги спира ( experience and skills are good enough for the job market ). Имах някои "забивания", но като цяло мога да кажа, че мина доста добре, особено частта с бюджета, housing-a и детските градини 

) - текущото положение е следното: още същия ден (вторник), след интервюто Камерън е изпратил запитване до текущия ми работодател и до един ( само до един? ) от предишните ми. Помолил ги е ако могат да отговорят до края на седмицата ( 19-ти петък ). Отговорили са естествено преди петък. Сега, от тук на сетне аз лично си мисля, че следващата седмица би трябвало да имаме отговор, както каза и Ники, освен естествено ако не е пратил някакви други запитвания или ако не поиска в понеделник някакви допълнителни документи ( доказателство за налични средства? ).
Comment