Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подготовка за IELTS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Отг: Подготовка за IELTS

    Там е управлението, там отиваш и плащаш и ти казват къде да идеш след това на първи урок, поне при мен беше така.

    Comment


      #47
      Отг: Подготовка за IELTS

      Прикачвам една книга на един виден интернет помагач за взимане на изпита, саита му е http://ielts-simon.com. Книгата представлява идеи как да говорим/пишем върху определени топици. По мое мнение е много полезна, особено за хора без много фантазия, като мен например (както той казва да откраднем малко идеи). Дано съм полезен на някои.

      ПС: качвам я на 2 части, защото е по-голяма от макса за ъплоад.
      Прикачени файлове

      Comment


        #48
        Отг: Подготовка за IELTS

        Набарах учебник за IELTS
        Това е линка:
        Blogger is a blog publishing tool from Google for easily sharing your thoughts with the world. Blogger makes it simple to post text, photos and video onto your personal or team blog.
        Last edited by tonny; 29-06-14, 00:10.

        Comment


          #49
          Отг: Подготовка за IELTS

          tonny мерси само този нямах в "колекцията"
          как вървят спийковете?

          Comment


            #50
            Отг: Подготовка за IELTS

            Ами добре вървят, обикновено ги правим в петък след работа. Онзи ден бях размазан след работа и ми се отрази на урока, бях пълна дупка. Дано да не съм така и на изпита, че пак ще трябва да ходя.
            А този учебник е много добър, днес му хвърлих едно око. Мисля да ги направя за рутина. Днес направих първите 3 лисъна като резултатите са доста добри имам чувството, че са снижили изискванията, някак си бавно говорят и много лесни ми се струват отговорите. На 3-те теста правя по 32-33-34 верни. Ако някои ги направи да каже как му се струват да сравним.
            В този саит където съм пуснал линк има още интересни книги като най-голямо впечатление ми направи нещо като "track to IELTS" там са по 6 теста за генерал. Които иска да тренира да ги тегли. Книжката е от тая година, но е с малко лошо качество.

            Comment


              #51
              Отг: Подготовка за IELTS

              Здравейте, записах се за изпита на 20.09 в София, има ли някой освен мен да се поти над английския в тая жега?Имам още около месец и се надявам да ми е последното и успешно явяване.Някой ако се е явявал последните няколко месеца в София да сподели пак ли се провежда изпита в хотел Кемпински Хотел Зографски или някъде другаде?

              Comment


                #52
                Отг: Подготовка за IELTS

                Deizy аз ще се явявам, но мисля по-натам... като се явявах Април се провеждаше в Американския колеж, който е в Ст.град... мисля, само тези които бяха G модул бяха същия ден спийкинг и бяга в отделна зала, моя спийк беше четири дни преди датата в британския съвет... там ми правиха и снимката, а за тези които им беше след писмените конпоненти ги снимаха на място... за организацията - моята зала беше сбъркана - в мейла пишеше едно, в Американския друго. Лисънинга беше на малък сд плейър и последните две секции бяха тихи, аз бях на първия ред почти до плейъра и пак не чувах добре, отделно мн се шумеше отвън... другото си беше нормално, нищо ънекспектид
                Успех от мен, дано е за последно

                Comment


                  #53
                  Отг: Подготовка за IELTS

                  Най - накрая и аз се престраших да се пробвам отново. Стискайте палци и се молете за нас. Дано този път да стане.
                  The depraved are devoted.

                  Comment


                    #54
                    Отг: Подготовка за IELTS

                    Бени, не ме плаши така с тези кофти озвучени зали, аз и без това съм най-зле на лисънинга, дано да имаме късмет и организацията да е по-добра от това което се е случило на твоя изпит.
                    Успех на всички, дано все по-кратко да се задържаме в тази тема!

                    Comment


                      #55
                      Отг: Подготовка за IELTS

                      Roshavbg,

                      Добре дошъл отново. Вярвам, че този път ще ти е за последно явяване на IELTS. Стискаме палци на теб и всички които ще се явяват на изпита.

                      Колкото до озвучаването - не го мислете. В някои зали е по-хубаво, в други не чак толкова. Но като цяло се ядва. Все пак нито сме първите,които се явяват на изпита, нито сме последните. Не го мислете това.

                      Концентрирайте се върху самият изпит, а не върху това да се притеснявате дали ще се чува добре. Самата мисъл ще ви напрегне повече.

                      От трите си явявания ( Американски Университет в София, хотел Метрополитан, Американски Университет в София) мога да кажа,че важните фактори са добра подготовка, добра почивка преди изпита и увереност в знанията.... е... и малко късмет :-)

                      Успех на изпита на всички явяващи се. И да споделите после как е минало :-)

                      Jorje

                      Comment


                        #56
                        Отг: Подготовка за IELTS

                        Здравейте,
                        аз се явявах на 19 Юли и беше в Американския колеж в Студентски град. Озвучаването на залата не беше никак зле и бяхме може би около 40 човека в една зала. Speaking-a на всички, които се явяваха на G модул беше същия ден. Моят speaking беше за 18:30, а писменния свърши в 11:35, така че ще трябва да се заредите с много търпение и нерви ( много помага ако поцъкате малко Gear of Wars на xbox-a с някой приятел докато чакате ).
                        П.С. незнам дали само при мене така се получи, но всички listening-и върху които се упражнявах ми се видяха доста по-трудни от този, който в крайна сметка беше на изпита. Според мене изискванията на изпита са леко занижени в сравнение с тестовете които циркулират.
                        Успех на всички

                        Comment


                          #57
                          Отг: Подготовка за IELTS

                          Здравейте! Днес ми излязоха резултатите от изпита. Явих се на академик модула, заради асесмънта. Резултат : listening -8.5, reading -8.5, speaking -7, writing -7. Което за първи път ме удовлетворява напълно. Продължавам с асесмънт за счетоводител.

                          Comment


                            #58
                            Отг: Подготовка за IELTS

                            Поздравления! И успех на следващите стъпки!

                            Comment


                              #59
                              Отг: Подготовка за IELTS

                              Veny Баво, много добре си се справила

                              Comment


                                #60
                                Отг: Подготовка за IELTS

                                Здравейте отново! Исках само да добавя по темата, че горещо препоръчвам italki.com и verbling.com като места за подготвка за говоренето. Аз лично използвах Itlaki. Който се интересува може да ми пише на лични да му дам координатите на моя учител, от който съм страшно доволна. Той също ми проверяваше есетата. Аз сигурно ще се ява още веднъж през февруари, за да се пробвам за 8 на всеки модул, за да събера повече точки. Успех на всички!

                                Comment

                                Working...
                                X