@MyCTaKaP Тази тема беше създадена като се копираха мнения от: http://www.bg2nz.com/showthread.php?...ull=1#post1218
И мене ме тресе тресалото...Моят изпит би трябвало да е през месец май.
И въпрос към всички (особено тези с много високите резултати на всички части ) - как се готвихте?
) - как се готвихте?
За permutation разбрах, че е завършил амгистратура в английски университет - това не мога да си го осигуря до май месец. 

И мене ме тресе тресалото...Моят изпит би трябвало да е през месец май.
И въпрос към всички (особено тези с много високите резултати на всички части
 ) - как се готвихте?
) - как се готвихте?За permutation разбрах, че е завършил амгистратура в английски университет - това не мога да си го осигуря до май месец.

Подготовка за IELTS

Подготовка за IELTS
								 . Те самите пък са придобити от няколко курса по английски през годините (преди повече от 5 години, първите преди повече от 20) - за основата. Оттам нататък много четене и ровене в нета (ако ти трябва някаква информация, най-добре е да я получиш в оригинал - най-често на английски), както и (може би доста изненадващо за някои) огромен стаж в играене на компютърни игри. Не става въпрос обаче за игрички от типа отстреляй всичко на екрана, а стратегии и RPG, в които четенето и слушането предопределят дали изобщо ще разбереш за какво става въпрос. От подобни игри се трупа огромен речников запас, често изобщо несвързан с всекидневния живот, който обаче влиза в употреба (особено на четенето, ако се падне нещо по-завързано като текст).
. Те самите пък са придобити от няколко курса по английски през годините (преди повече от 5 години, първите преди повече от 20) - за основата. Оттам нататък много четене и ровене в нета (ако ти трябва някаква информация, най-добре е да я получиш в оригинал - най-често на английски), както и (може би доста изненадващо за някои) огромен стаж в играене на компютърни игри. Не става въпрос обаче за игрички от типа отстреляй всичко на екрана, а стратегии и RPG, в които четенето и слушането предопределят дали изобщо ще разбереш за какво става въпрос. От подобни игри се трупа огромен речников запас, често изобщо несвързан с всекидневния живот, който обаче влиза в употреба (особено на четенето, ако се падне нещо по-завързано като текст). .
.

). Според мен тук има хора, който могат да ти бъдат от полза. Но моля имай в предвид, че говоренето и обсъждането на писмата може да помогне, но най-важното е практиката - да пишеш
). Според мен тук има хора, който могат да ти бъдат от полза. Но моля имай в предвид, че говоренето и обсъждането на писмата може да помогне, но най-важното е практиката - да пишеш  Идеята си я бива.
 Идеята си я бива. 
Comment