Среща в София 16.02 - 18:30

Здравейте,

на 15-16.02 за последно (надяваме се) ще сме в София с жена ми. Ще се радваме да се видим, да обсъдим кой до къде е стигнал и да ни изпратите по живо, по здраво към Нова Зеландия. Във връзка с това обявявам среща:

16.02.2012 (Четвъртък) от 18:30 в Уго 3 (до пл. Славейков) на втория етаж в помещението за непушачи. Всички заинтересовани са поканени.
http://www.ugo.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=77

Успехи!

Re: Среща в София 16.02 - 18:30

Тази среща няма да мине без нас - само да сме здрави - бройте ни двама възрастни и две деца /едното вече е със собствено мнение та не се знае ;).../.

Отг: Среща в София 16.02 - 18:30

И ние с удоволствие се присъединяваме :cool:. Доскоро !

Аз пропускам - делничен ден е и няма как да пътувам от Пловдив и да стигна до 6:30. Приятно изкарване, много успехи в Нова Зеландия и да пишете като пристигнете :)

Здравейте, много бихме искали и ние да дойдем, но ни е невъзможно да пътуваме поне засега до София. Искрено пожелаваме лек път, весело изпращане и много късмет. Искрено вярваме, във вашия успех.

Попътен вятър! Ще чакаме да споделяте първите си трепети и преживявания в НЗ :p

Много бихме искали да дойдем, но вичко зависи от ситуацията и пътната обстановка.

В зимни месеци, а и не само се доверявам почти винаги на БДЖ...

Niki, личи си, че отдавана не си бил клиент на БДЖ. Повярвай ми - не би ги предпочел :D

Да напомня, че срещата е днес и по всичко личи, че ще се осъществи.
Не се срамувайте. Очакваме ви!

За съжаление и ние няма да можем да пътуваме. Живот и здраве да се видим в Нова Зеландия. Желаем ви лек път, весело настроение, много късмет и да се подкрепяте. Ще бъдем на връзка, а новата тема на Христо в блога ще изпревари моята. Ще следим с интерес.

И попътен вятър. :D

Как мина срещата за тези, които ходиха? Мнения, впечатления, оптимизъм?

Срещата, в скромен състав, беше много приятна за нас и ни зареди с оптимизъм :). Сигурна съм, че въпреки непредвидената ситуация с трнзитната виза, събитията за Христо и Яница ще се развият по най-добрият за тях начин. Те са страхотни, млади и много устремени! За нас беше удоволствие да споделим тази вечер с тях и с техните приятели:)!

На срещата бяхме аз, съпругата ми, NeliKa с мъжа си, Рошавия и още двама наши приятели, дошли да ни изпратят. Компанията беше изключително приятна, а разговорът на високо интелектуално ниво! Благодарим ви.

Re: Среща в София 16.02 - 18:30

За съжаление ние пропуснахме срещата, поради други ангажименти. По-късно по стара българска традиция :o пожелахме попътен вятър на Христо и Яница с пълни чаши и сълзи в очите :p. Безаварийно и успешно кацане /вече знам как кацат самолетите в Уелингтън:D/.