Отг: Съвети за увеличаване на шансовете за Кивилан
Здравей phoenician и добре дошли!
Как сте се събрали двама маркетолози :)
За НЗ:
http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/caniapply/points/default.htm
Години 35г - 25 точки
Работен опит 10г - 30 точки
Квалификация Магистър - 60 точки - аз съм с бакалавър, което означава 50т. Жена ми има магистратура.
Партньор (IELTS 6.0+ и признато образование от NZQA) - 20 точки
До тук потенциални 135 точки. - аз като минавам през калкулатора, повече от 95т. не мога да ги изкарам. Не знам, каква е причината. Ето, как отговарям:
Skilled employment - всичко е NO.
Qualifications: Отговарям с YES само на първия въпрос.
Relevant Work Experience: Тук от drop down менюто избирам 10 years
Other Family: NO
Partner: На 1,2 и 4
Бонус точки:
Разгледай списъка с търсените професии. Ако отговорите на изискванията ще можете да добавите още много точки (15+10) - разгледах и трите списъка подробно, но не мисля, че има, за какво да се хвана.
http://www.immigration.govt.nz/migrant/stream/work/skilledmigrant/LinkAdministration/ToolboxLinks/essentialskills.htm?level=1
Оферта за работа - 50-60 точки
Имиграционния консултант може да помогне за намиране на работа, до толкова, че може да ти издаде писмо, че отговаряш на условията за издаване на виза. Също така може да удостовери, че при евентуална оферта за работа фирмата може да контактува с него и да използва професионалните му услуги и съвети, за да се подаде правилна и пълна молба за виза.
Имиграционния консултант те представлява пред имиграционните и гарантира, че молбата се подава по най-добрия начин с възможно най-високи шансове за одобрение. Принципно неговите задължения не включват търсене на работа, настаняване, издаване на банкови акаунти и регистриране в държавни институции, НО е твърде вероятно да помогне с насоки и информация.
Поздрави,
Христо
Здравей, Христо,
първо - благодаря за отговора и второ - студентска любоФФФ :-)
Останалите коментари съм ги писал по-горе със синьо.