Отг: Реакции на близки и приятели
Анита кажи им: да - в центъра на пустинята. Алис Спрингс, ако си късметлия. И джип не ти трябва, но трябва да изкараш курс по езда на кенгуру.
Венци как разбра, че са отровни паяците? :) Тук при мен е толкова влажно и съжителствам с няколко - не си пречим. Има един в хола на прозореца, има 2 в тоалетната и в кухнята съм виждал, както и редовно малки паячета тъкмо оплели мрежичка от около 5см само на простора дето и виненка няма да уловят.
Чуденка и моите родители се чудят как така избрах там и ги затапих, че искам да живея по-далеч от семейната драма, а тя никак не е малко. Не искам да съм неволно въвлечен в междуличностни конфликти, финансови и здравословни проблеми и т.н. Казал съм им да се оправят. Наследство не чакам, но не искам да се занимавам със старчески проблеми. Да планират отрано дали ще ходят в старчески дом, дали ще живеят с приятели в комуна и т.н.
Ники, ти направо си ги матирал с пешката твоите хора :)))
Що се отнася до паяците - хората ми казаха, че са отровни. Има тук едни с червени гръбчета и били уж опасни. Един такъв ухапа един приятел по крака, но нищо сериозно не се случи...