Позагубихме се малко ние. Както и всичките ни приятели в НЗ. Не знам какво точно стана, като че ли преди всичко беше по-лесно и хората по-склонни да празнуват.

Времето минава за добро де. Щерката стана на 3 и кусур. Имаме доста приятели на наша възраст и с деца. Често събитията се водят покрай малките. Ние успяхме да стъпим още крачка, две нагоре в професиите и като цяло е доволно. Успях да изградя много полезна мрежа от професионални контакти и това много ми помага с всичко свързано с работата.

Тази година за първи път отглеждаме градинка със зеленчуци и правихме туршия... сега си мисля да направя конфитюр от фейджои (или както се превежда jelly). Мина ми през акъла, че вече не съм тийнеджър :-)

ето малко снимки
https://1drv.ms/f/s!AlNcJlz4MAgtk6UTdLr2u3R3hMgk0g

Интересното е че, преди аз и съпругата ми имахме повече сили да преминаваме през каквото и да било и сега като че ли по-лесно се изморяваме. Като един от нас е под напрежение се подкрепяме, ама като и двамата ни дойде на нагорно, става малко по-трудно. Не знам дали е просто от живота или може би трябва да се научим как да практикуваме активна почивка.

За следващата година сме на вълна събиране за къща. В последните години тъкмо спестим за депозит и цените скочат нагоре и трябва пак да гоним, ама като цяло успяваме да догоним. Ако пък спаднат малко цените да последват Австралия би ни дошло още по-добре