Покажи RSS Feed

Дизайн, култура и още нещо

Попътен вятър

Гласувай за статията
Здравейте приятели,

преди всичко Честита Нова Година. Бъдете здрави! Сърдечно ви пожелавам време за семейството, професионални успехи и възможност за дребните лични занимания.

Натиснете изображението за увеличение

Име:	IMG_7013.jpg
Прегледа:	5112
Размер:	80.0 Килобайти
ID:	350

Дълго време не съм писал. Причините за това са комплексни - от една страна не искам да пиша къде съм ходил да пия кафе, от друга, първоначалната идея на блога се видоизмени и още не мога ясно да си поставя цел - за какво искам да пиша и какво искам да постигна с това.

Приятели ми споделиха, че блога им е бил интересен и съм внасял глътка свеж въздух в ежедневието и ме питаха кога могат да очакват нещо ново. За това реших да пиша. Ще споделя накратко какво става около нас, а после ще говоря на посоки за нещата, които ме вълнуват

Ние сме добре! Доволни сме и щастливо изморени.
В последните няколко месеца успяхме да навлезем в ежедневието. Закуска, работа, вечеря, фейсбук. Но, още не можем да се отпуснем, защото внедряването продължава. С други думи, не е достатъчно космическия апарат да кацне на другата планета, ами трябва да пусне сондата, за да вземе дълбоки проби от почвата. Глупости на търкалета! След като закрепихме визите и работата, сме се насочили към създаване на уютна атмосфера в къщи. Преди няколко месеца се започна с тенджера, а днес дори си взехме черпак! Сега е наред да намерим нова квартира, в която да сме си само двамата. Ама тъй като не сме на зор не искаме просто да е квартира, ами хубаво, уютно, добре оборудвано, изолирано, комуникативно, зелено и преди всичко евтино! Хе-хе. Ще стане
Натиснете изображението за увеличение

Име:	IMG_7312.jpg
Прегледа:	832
Размер:	94.2 Килобайти
ID:	351Натиснете изображението за увеличение

Име:	IMG_7216.jpg
Прегледа:	799
Размер:	92.7 Килобайти
ID:	352Натиснете изображението за увеличение

Име:	IMG_7393.jpg
Прегледа:	806
Размер:	99.1 Килобайти
ID:	353
Продължаваме с Японската стратегия - малки, но постепенни крачки и нещата вървят за добре. Едно по едно стават. Това ни дава самочувствие и вяра. Все още сме изпълнени с мечти и желание.

Говорейки по темата мога да спомена, нещо интересно. Когато бяхме в България често опаковахме пожеланията си да стъпим в Нова Зеландия във фразата - "Пожелавам ти да празнуваш следващата Коледа през лятото." И това се сбъдна. И е като трофей, като награда. Като забит камък по пътя ни напред. Като изпълнена мечта.

Натиснете изображението за увеличение

Име:	Vesela_Koleda.jpg
Прегледа:	800
Размер:	96.1 Килобайти
ID:	349

Освен това Коледата наистина беше изпълнена с приятни емоции. Времето ни дари с най-високите температури измервани на този ден от 1943 година, поканиха ни да празнуваме точно хората, с които искахме да празнуваме и естествено резултата беше зашеметителен - плаж, басейн, барбекю, разходки и емоции. После ни трябваха няколко дена да се изфирясаме и да си починем

Заредихме се с настроение, поставихме целите за годината и отидохме в трюма да гребем. Лодката трябва да върви напред - няма време за губене!

Поздрави,
ХрЯн
Ключови думи: Няма Редактирай ключовите думи
Категории
Без категория

Коментара

Оставете коментар Оставете коментар

Trackbacks